Eating Until Die

Never stop munching. Never stop eating

  • Bottlenose Shack, Central Park Mall Jakarta

    Bottlenose Shack, Central Park Mall Jakarta

    Something new comin out in J-town guys. If you're looking at a cozy cafe with summer ambiance with beach songs as your lunch companion, you must visit this newly opened Bottlenose Shack at Tribeca...

    Read Article
  • SEA COMO SEA at BLACKBIRD HOTEL, LEMBANG, BANDUNG

    SEA COMO SEA at BLACKBIRD HOTEL, LEMBANG, BANDUNG

    Hola, I'm back again! Well, as you know that y whole week were spent in the office and the weekend spent with my family and the rest to rest in my bed, so please maklumin kalau postingan makin...

    Read Article
  • [NEW SPOT] BAN-DA RAMEN, CIBADAK, BANDUNG

    [NEW SPOT] BAN-DA RAMEN, CIBADAK, BANDUNG

    Heyhooo pecinta makanan Jepang, kali ini aku akan ngebahas restoran Jepang yang baru di buka di Bandung nih, namanya Ban-Da Ramen. Lokasinya di Jalan Cibadak, tepatnya di area kuliner Cibadak yang...

    Read Article
  • [HOTEL REVIEW] IN-ROOM DINING BREAKFAST FIESTA AT FOUR SEASONS HOTEL, JAKARTA

    [HOTEL REVIEW] IN-ROOM DINING BREAKFAST FIESTA AT FOUR SEASONS HOTEL, JAKARTA

    Hello guys, the most requested post is finally here! Thank you banget buat kalian semua yang sudah likes atau comment di foto staycation aku di Four Seasons hotel beberapa waktu lalu. I don't know...

    Read Article
  • FAT OPPA, CASUAL KOREAN BBQ & DESSERT, BANDUNG

    FAT OPPA, CASUAL KOREAN BBQ & DESSERT, BANDUNG

    Annyeong, finally long weekend and Bandung again. Kali ini lagi edisi pengen ngajak si suami nyobain masakan Korea yang kebetulan lagi hip banget di Bandung. Kayaknya tiap kali lewat tengah kota...

    Read Article
  • 12 QUICK BITES YANG NGGAK BOLEH DILEWATKAN DI CHANGI AIRPORT

    12 QUICK BITES YANG NGGAK BOLEH DILEWATKAN DI CHANGI AIRPORT

                                                                        Traveling ke Singapura merupakan salah satu hal yang menyenangkan bagi saya dan mungkin bagi kebanyakan orang Indonesia....

    Read Article
  • NEW CHICK IN J-TOWN: KFC MINI CHIZZA

    NEW CHICK IN J-TOWN: KFC MINI CHIZZA

    Melihat animo teman-teman pecinta fast food yang dari kemarin nanya "enak gak cha rasanya?" akhirnya saya memutuskan bikin review singkat menu baru KFC yang lagi heits banget di J-town ini. Yup...

    Read Article
  • [NEW SPOT] MARKA COFFEE & KITCHEN, BANDUNG

    [NEW SPOT] MARKA COFFEE & KITCHEN, BANDUNG

    Last long weekend as usual aku spent my time di Bandung. Sebenernya agak mager mau kemana-mana sih secara Bandung macetnya luar biasa. Dari Jakarta ke Bandung aja di Jumat kemarin I took 7 hours...

    Read Article
  • [NEW SPOT] TOMO SUSHI, GRAND INDONESIA

    [NEW SPOT] TOMO SUSHI, GRAND INDONESIA

    Hola guuuyss....oh my I feel like I'm hibernating so long from blogpost this recent months. Maklum ya sudah jadi ibu bekerja dan bulan kemarin yaowooh di kantor udah bukan jadi karyawan lagi tapi...

    Read Article
  • Spooktacular Buffet Dinner at Cafe One, The Park Lane Hotel Jakarta

    Spooktacular Buffet Dinner at Cafe One, The Park Lane Hotel Jakarta

    October is ending very soon and it's mean the Halloween time will coming very soon...well, I'm not actually celebrating Halloween sih, cuma suka aja joining Halloween party buat ngetes sedikit...

    Read Article
  • FOLIE KITCHEN & PATISSERIE, CANGGU, BALI

    FOLIE KITCHEN & PATISSERIE, CANGGU, BALI

    Folie Kitchen & Patisserie is one of a new restaurant in Canggu, Bali. They offer delectable Western and Indonesian cuisine along with pretty and mouth-watering cakes. Some Instagram's posts were...

    Read Article
  • BARLEU COFFEE SHOP, BANDUNG

    BARLEU COFFEE SHOP, BANDUNG

    Setiap ke Bandung, saya tidak pernah bosan mencari tempat makan atau tempat ngopi yang baru, karena cuma di Bandung saya bisa mendapatkan suasana kota yang lebih ramah dan sejuk dibandingkan...

    Read Article
  • TITIK TEMU COFFEE, SEMINYAK, BALI

    TITIK TEMU COFFEE, SEMINYAK, BALI

    I must be so late in visiting Titik Temu, one of the hippest coffee shop in Bali which the hype is still on until now. Even so, I still curious to try their coffee and of course to visit what...

    Read Article
  • ULEKAN, CANGGU, BALI

    ULEKAN, CANGGU, BALI

    Sebagai orang Indonesia, saya sangat bangga karena makin kesini, makin banyak restoran yang dengan bangganya mengangkat masakan Indonesia to the next level. That's maybe sounds cliche, because the...

    Read Article
  • SORE-SORE ARTISAN ICE CREAM, PETITENGET, BALI

    SORE-SORE ARTISAN ICE CREAM, PETITENGET, BALI

    When in Bali, eat ice cream! That's what people always suggest everyone to chill their body in the hot and sunny Bali. Thanks God, now we can find many good gelatos or ice cream in Bali. After the...

    Read Article
  • LIVINGSTONE CAFE & BAKERY, PETITENGET, BALI

    LIVINGSTONE CAFE & BAKERY, PETITENGET, BALI

    After quick lunch at Lantern, I decided to spend the rest of the day before dinner in a coffee shop. Since my hubby didn't want to drive far away from Petitenget area, so I decided to walk view...

    Read Article
  • LANTERN RESTAURANT, PETITENGET, BALI

    LANTERN RESTAURANT, PETITENGET, BALI

    I visited Lantern based on recommendation of my friends who lives in Bali. She said if you want to look for good and affordable Vietnamese/Asian Cuisine around Seminyak, Lantern might be a good...

    Read Article
  • MRS SIPPY BEACH CLUB, SEMINYAK, BALI

    MRS SIPPY BEACH CLUB, SEMINYAK, BALI

    Bali is always be my favorite place when it comes to a beach club. Who says no to Bali, right, when you said beach club, either it’s in front of the beach or not, the ambiance, the crowd has...

    Read Article
  • INGKA RESTAURANT, KEROBOKAN, BALI

    INGKA RESTAURANT, KEROBOKAN, BALI

    My trip to Bali in last early August was my best culinary trip ever. I spent most of my time to visit the cafe/coffee shop/restaurants that I’ve never visited before and it resulted of 13 places I...

    Read Article
  • loading
    Loading More...